Aanbod

Een begeleidingstraject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken samen wat er speelt en wat jouw vraag is. Als blijkt dat haptonomie op dit moment het meest passende aanbod is voor jou dan gaan we van start met één van onderstaande trajecten op maat gemaakt voor jou.

Reis naar jezelf

In 3 sessies krijg je inzicht in hoe jij omgaat met stress en wat je wilt leren. Naast een gesprek doen we oefeningen waarin je fysieke ervaringen opdoet. Je wordt je bewust van momenten waarop je kan kiezen tussen oude patronen of nieuwe manieren van omgaan met stress. Jij stelt je persoonlijke doelen vast, waarmee je direct zelfstandig aan de slag gaat in je dagelijks leven.

Meer in Balans

In minimaal 4 en maximaal 10 sessies (afhankelijk van wat jij nodig hebt), krijg je niet alleen inzicht in hoe jij omgaat met stress, wat je wilt leren en wanneer jij bewust kan kiezen voor een nieuwe manier van doen en laten. Aanvullend ga je tijdens de ervaringsoefeningen, in het contact met mij, nieuwe manieren van voelen, denken en handelen uitproberen om toe te voegen aan jouw keuzemogelijkheden. Deze ervaringen helpen jou om deze makkelijker toe te passen in jouw dagelijks leven zodat je lichaam kan herstellen en meer balans ervaart.

Workshops

Tijdens een workshop ervaar jij hoe jij met jezelf omgaat tijdens stresssituaties en waar jouw mogelijkheden liggen om hier meer balans in te ervaren. Thema’s kunnen zijn o.a. grenzen aangeven, bewust kiezen voor ontspanning, keuzes durven maken.

Vergoeding en kosten

  • Kennismakingsgesprek – maximaal 30 minuten – gratis.
  • Een individuele sessie – 60 minuten – €70 per uur.
  • Voor mensen met een laag inkomen hanteer ik een aangepast tarief. Een verwijzing is niet nodig.

De praktijk wordt erkend door en is aangesloten bij de NFG. Hierdoor bestaat de mogelijkheid een sessie (gedeeltelijk) vergoedt te krijgen. Een overzicht van zorgverzekeraars vindt u op de website van de NFG, hierop kunt u zien hoeveel u vergoed krijgt bij uw zorgverzekeraar.